I dag markerede Københavns indvielsen af ??den nye metro, som har været under opførelse i flere år. Dette er en milepæl for byen og dens offentlige transport, da metroen giver en ny hurtig og effektiv transportmulighed for både borgere og turister.

Cirka 300.000 mennesker blev transporteret gennem Københavns metrolinjer i dag, og fejrede det nye transportmiddel, som vil forbinde byens forskellige områder og gøre det lettere at komme rundt i byen.

Borgmesteren i København, Ritt Bjerregaard udtalte: “Jeg er utroligt glad for at kunne være her i dag for at fejre åbningen af ??den nye metro. Dette vil give borgere og besøgende i København en ny effektiv måde at komme rundt i byen på.”

Metroen består af fire linjer og 34 stationer, og vil betjene cirka 400.000 passagerer om dagen. Dette er et imponerende fremskridt for København, og vil gøre byen endnu mere tilgængelig for at besøge og udforske.

Vi er glade for dette vigtige skridt for København og ser frem til at se, hvordan byens nye metro vil udvikle sig i fremtiden.