Gennem århundreder har Tarotkortene snublet gennem historien, som en fristende blanding af mystik og skønhed. Med sine potente billeder og gamle symboler har disse kort forudsagt kongers og kejseres fremgang og fald. Tarotkortenes oprindelse er lige så mystisk som kilden til deres kræfter. Hvordan kan et dæk kort låse fortiden op og afsløre fremtidens hemmeligheder? Og hvordan bruger Tarot-læserne billederne på kortene til at afsløre vores dybeste og mørkeste søgninger! Tarot er mere end et sæt smukke kort, det er et spådomssystem, et middel til at afsløre det ukendte. Ved at afsløre fordægtighed og bedrag svarer de på spørgsmål om fortiden og nutiden og antyder, hvad der skal komme. Millioner af mennesker har opdaget Tarotkortenes uhyggelige magt. Blandt dem var John Baptist Bernadotte, general for kejser Napoleon.

I Frankrig i januar 1804 ankom Bernadotte hos den berømte Tarot-læser Mademoiselle Lenormand, han havde hørt om hendes succes med at bruge kortene til at forudsige fremtiden. Han ville selv teste deres magt. Han lod som om han var en forretningsmand og bad Lenormand om at forudsige resultatet af en fiktiv kommerciel satsning. Ligesom hun gjorde med alle sine klienter, bad hun ham om at blande kortene og koncentrere sig om det spørgsmål, han stillede. Hun fokuserede derefter sindet og sprede så kortene ud. Det første kort, hun vendte om, var sværdenes ridder. Hun fortalte Bernadotte, at han ikke var nogen forretningsmand, men en højtstående militær officer. Hendes kort havde gennemskuet hans forklædning. ”Du er ikke kun højt rangeret”, sagde hun, ”du er forbundet med en, der vil blive kejser”. Det næste kort var sværdenes konge, og hun sagde ”du selv vil en dag blive en stor konge”. Det sidste kort var døden. Hvis kortene var korrekte, ville Napoleon blive konge, men ville Bernadotte så skulle vælte Napoleon? Senere samme år blev Napoleon konge, tre år senere efter Napoleons undergang blev Bernadotte kronet til konge, ikke af Frankrig, men af ​​Sverige.

Tarot fortsætter med at oplyse dem, der bruger det. I hænderne på en begavet læser kan Tarot oplyse om alle aspekter af livet. Tarot er et vidunderligt filosofisk system, der kan komme ind i alle nuancer af alle dine positive og negative energier med hensyn til, hvordan du fører dit liv, og det kan vise dig, hvad du laver forkert, og at du er nødt til at korrigere dit adferdsmønster. Livet sammenlignes ofte med en rejse, hvor man står overfor forhindringer, og der vælges muligheder. Billederne på Tarot-dækket afspejler faserne og karakteren for udfordringerne på denne rejse. For de uindviede er billederne på Tarotkortene kun billeder, for den trænte er det et sprog, og læseren er bare en oversætter, der formidler til dem, der søger læsning. Tarotlæsning er et meget personligt foretagende, der findes ikke en rigtig eller forkert måde at læse kortet, og læserne varierer meget både i stil og metode, men princippet med Tarot-læsningen er altid det samme. Den søgende blander kortene, og læseren spreder dem og trækker et sæt ud i henhold til mønsteret, og oversætter så billederne på kortet i henhold til det pågældende spørgsmål. Mennesker søger en læsning for at reflektere et stykke tid over deres liv og personlige situationer. De vil vide, om de er på rette vej, eller tager de forkerte beslutninger, andre gange handler det om, hvorfor de træffer de forkerte beslutninger. Uanset hvad motivet er, er der ingen mening i at skjule noget. For en dygtig læser afslører kortene alt. Ritualet for Tarotkortet er repræsenteret i narrenes kort for en persons rejse, og den højere reference til dette er pavens kort. Han repræsenterer narrens far, fra hvem den søgende har brug for at lære ydmyghed og forståelse om livet. Når pavekortet vises, repræsenterer det nogen, som den pågældende i høj grad respekterer eller agter.

Den virkelige pave har et meget negativt syn på Tarot. Siden 1500-tallet har Kirken taget stor afstand fra enhver magt, der ikke er blevet godkendt af kristendommen. Efter ordre fra kirken blev tarotkort forbudt og systematisk brændt, uanset hvor de blev fundet. Tarot gik under jorden; det skulle forblive skjult i omkring to hundrede år, indtil et tilfældigt møde igen drev det ud fra glemslen. I 1770’erne kom en fransk præst Antwan over nogle rejsende, der spillede kort, han var henrykt over dækket, han havde aldrig set så fascinerende billeder på bagsiden af ​​et kortdæk. De rejsende fortalte ham, at de troede, at deres kort var kommet fra Egypten. Dette appellerede til Antwan, der allerede troede, at antikke grækere havde været mestre i magi og ritual, og der søgte efter nye beviser til støtte for sin overbevisning.
I 1781 offentliggjorde Antwan 8 bind på esoterisk materiale, herunder et kapitel om Du Jeu Tarot, hvor han nævnte, at han troede, at de gamle egyptiske templer og biblioteker, der nu var ødelagt, nu var en inkarnation på bagsiden af ​​Tarot-kortene. Og i dette kapitel var de 78 sider fra de biblioteker, som du kunne se, hvis du kiggede på billederne på de 78 Tarot-kort. Antwan begyndte at arbejde på betydningen af ​​disse billeder. Han hævdede, at disse billeder stammede fra den tabte egyptiske håndbog, bogen om ‘Thot’. Den egyptiske forbindelse var potent, men Antwans påstand kan have været hastig, skønt der findes en bog ‘Thot’ der nævnes af mange Tarot-læsere som en bog med mystiske kræfter, der giver information om ting, som du ikke ellers kan vide. Der var en bog om mystiske kræfter, som egypterne havde, men den specifikke Thot-bog har vi ikke. Uanset om Antwan havde ret eller forkert, var hans bog yderst indflydelsesrig. To år efter Antwans teori dukkede en mand ved navn Elliot op. Han ændrede sit navn til Ettia. Han havde haft forskellige erhverv, men i fortiden havde han også været en professionel spåmand, og han blev en igen, kun denne gang ved hjælp af Tarot-dækket.

Ettia blev den første succesfulde Tarot-læser. Han begyndte at give kortene ny mening og udtænke nye metoder til Tarot-opslag. Det mønster, han er mest kendt for, er den store skæbne-lægning. Den er et af de største opslag, der nogensinde er udtænkt,og er stadig i brug. I 1960’erne nåede den østlige mystik til vest med Hare Radha hare Krishna-bevægelsen. Stewart Capler var på sin rejse til Europa, da han stødte på et Tarot-kort. Han vidste ikke, hvad det betød, men han bragte 100 dæk med tilbage og inden for to år havde han solgt en million kort. Han bestilte snesevis af nye dæk, hvor hvert dæk bevarer urtidens kraftige billede. Det accepteres næsten universelt, at med kortenes mystiske betydning er læserens følsomhed afgørende. Fuldstændig forståelse af oprindelsen og hvordan Tarot-arbejdet fungerer, hæmmer stadig både den pågældende og læseren efter 200 års forskning. De er ikke tættere på at forklare kræfterne ved Tarot-læsning, end de var for 200 år siden.