Tre store danske kunstnere, Vilhelm Hammershøi, Edvard Munch og Per Kirkeby, har været i fokus for kunstkritikere og publikum i Danmark og internationalt i næsten et århundrede. De tre kunstnere er kendt for deres unikke stil og bidrag til kunsthistorien.

Hammershøi (1864-1916) blev født i København og er berømt for sine stemningsfulde og minimalistiske malerier og interiører. Han voksede op i en kunstnerisk familie og blev uddannet på Kunstakademiet i København. Munch (1863-1944), født i Norge, er en af ??de mest ikoniske skandinaviske kunstnere og blev særligt kendt for sit maleri “Skriket”. Han var også kendt for at eksperimentere med forskellige kunstformer som litografier og fotografi. Kirkeby (1938-2018) var en moderne kunstner, der arbejdede med maleri, skulptur og arkitektur. Han var en produktiv kunstner med mere end 500 værker og blev ofte beskrevet som “arkitektenes kunstner”.

Denne udstilling viser nogle af de bedste værker af de tre kunstnere og giver et indblik i deres forskellige stilarter og praksis. “Det er en fantastisk mulighed for at se deres værker side om side og forstå deres indflydelse på kunstscenen i Danmark og internationalt,” sagde en kunstkritiker.

Udstillingen er blevet mødt med stor begejstring fra både kritikere og publikum og har allerede tiltrukket mange besøgende. “Det er fantastisk at se sådanne store navne i dansk kunst udstillet i et og samme rum. Jeg er virkelig imponeret over deres bidrag til kunstscenen,” sagde en besøgende. Udstillingen løber indtil den 22. november.